Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Yleiset toimitusehdot
Tuotetiedot ja hinnat on mainittu tuotteen yhteydessä. Tilaaminen edellyttää oikeiden nimi-, osoite-, sähköposti- ja puhelinnumerotietojen antamista. Tietoja käytetään vain Hip-Kidin sisäisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta kuljetusyrityksiä ja maksupalveluyrityksiä, joille osoite- ja puhelinnumerotiedon antaminen on välttämätöntä toimituksen ja maksun onnistumiseksi. ETHÄN KOSKAAN SYÖTÄ HENKILÖTUNNUSTASI TILAUS- JA TOIMITUSTIETOIHIN VERKKOKAUPAN (WWW.HIP-KID.FI) PUOLELLA!!!

Hinnat
Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina ja ne sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Etukoodit
Antamalla kassalla viimeisessä vaiheessa etukoodin, voit saada erityisedun tai alennuksen tilaukseesi. Etukoodeista tiedotetaan esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa. Useita etukoodeja ei voi yhdistää samaan tilaukseen. Etukoodeilla voi olla myös minimitilausraja, jotta koodin voi hyödyntää tilauksessa. Myyjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai poistaa etukoodeja myös kesken voimassaolon esimerkiksi väärinkäytöstilanteissa tai tilanteessa, jossa alennus on laskettu virheellisesti tai kampanjaehtojen vastaisesti. Henkilökohtaisia etukoodeja voi käyttää vain kerran, joten niiden jakaminen eteenpäin aiheuttaa etukoodin mitätöitymisen.

Drop-päivinä meillä saattaa olla kampanja, josta voi saada tietyt ehdot täytyttyä lahjakortin tai muita kaupanpäällisiä. Näistä ilmoitamme ehtoineen erikseen Facebookissa tai Instagramissa. Huomaathan että jos palautat tilauksestasi osan tai kokonaan, silloin myös kaupanpäälliset tulee palauttaa tai vähennämme niiden arvon palautettavasta summasta.

Toimitustavat
Tuotteet toimitetaan Suomessa Matkahuollon tai Postin kautta. Toimitusmaksu on Suomessa 4€. Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus Suomessa. Mikäli palautat tuotteita ja tilauksesi arvo jää alle 100€, vähennetään palautettavasta summasta normaali toimitusmaksu 4€. HUOM: Paketin säilytysaika Matkahuollossa ja Postissa on viikko. Mikäli asiakas ei nouda saapunutta lähetystä tuona aikana, paketti palautuu lähettäjälle. Lunastamattomista ja lähettäjälle palautuneista lähetyksistä peritään palautuskulu 15€.

International delivery

Delivery to Sweden, Estonia, Latvia, Lithuania, Denmark 10€ and rest of the Europe 20€ with tracking code and free shipping on orders over 300€. Delivery to other countries 45€ with tracking code and free shipping on orders over 400€. (Notice that you may have to pay some duties and taxes.)

Tilauksen ja tuotteiden tarkastaminen
Tilaaja sitoutuu tarkastamaan tuotteiden kunnon ja tuotteiden oikeellisuuden heti vastaanotettuaan tilauksen ja ilmoittamaan puutteista heti myyjälle sähköpostitse info@hip-kid.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Vialliset tuotteet korvataan tarkastuksen jälkeen uudella vastaavalla tuotteella tai mikäli vastaavaa tuotetta ei löydy varastosta niin tuotteet korvataan rahojenpalautuksella tai lahjakortilla halutessasi. HUOM! Jos huomaat lähetystä noutaessasi, että paketti on vioittunut ulkoisesti, älä lunasta sitä ollenkaan vaan pyydä virkailijaa täyttämään vahinkoilmoitus ja palauttamaan paketti suoraan myyjälle! Lähettäjällä on oikeus pyytää reklamaatiotilanteissa tuotteita tai tuotteista otettuja tuotekuvia nähtäväkseen tarvittaessa. HUOM! TARKISTAMME JOKAISEN TUOTTEEN AINA ENNEN LÄHETYSTÄ ASIAKKAALLE MAHDOLLISTEN TUOTEVIRHEIDEN VÄLTTÄMISEKSI.

Palautus ja vaihto
Mikäli haluat lisätietoja tuotteista niin kysy sähköpostitse info@hip-kid.fi tai yhteydenottosivun kautta. Autamme mielellämme! 🙂

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön, alkuperäisessä pakkauksessaan ja mahdolliset laput edelleen kiinni.

Uima-asuilla, alus-asuilla, sukilla ja sukkahousuilla ei ole palautus- eikä vaihtomahdollisuutta hygieniasyistä!!!

Palautus on maksullinen ja voit valita itse palautustavan tai voit vaihtoehtoisesti käyttää meidän HiP-KiDin sopimuskoodia Matkahuoltoon (sisältää seurantatunnuksen!) jolloin vähennämme palautettavasta summasta 8€. Normaalihintaisten tuotteiden vaihto toiseen tuotteeseen on maksuton. HUOM! Maksuton vaihto-oikeus on voimassa kerran/tilaus eli mikäli haluat palauttaa/vaihtaa meille jo kertaalleen vaihtamasi tuotteen, on palautus/vaihto sinulle maksullinen. Sama koskee jos haluat palauttaa tilaukselta useamman tuotteen, mutta teet palautuksen useammassa erässä. Tuotteen vaihto täysin samaan tuotteeseen esimerkiksi kankaan kuviokohdistuksen takia on maksullista.

Ale-hintaisten tuotteiden sekä kampanja-tuotteiden vaihto on maksullinen. Huomiothan että tämä koskee myös tuotteita jotka on ostettu alennuskoodilla (poislukien lahjakorttikoodit). Vähennämme palautettavasta summasta 8€, mikäli käytät palautukseen HiP-KiDin Matkahuollon sopimuskoodia sekä 4€ mikäli olet käyttänyt jotain toimituskuluttomuuden koodia eli yhteensä 12€.

Huomaathan että laskutuspalveluiden lisäkustannukset ovat aina asiakkaan maksettava, esimerkiksi Collectorin laskutuskulu 2,95€.

KÄSITTELEMME PALAUTUKSET 14VRK KULUESSA VASTAANOTTAMISESTA!

Tuotetta palauttaessa, ota yhteyttä aina ensin asiakaspalveluun info@hip-kid.fi tai yhteydenottosivun kautta, joka antaa tarkemmat palautusohjeet. Kun tuote palautetaan, se on lähetettävä hyvin pakattuna. Emme ota vastaan vajaita tai huonosti pakattuja tuotteita. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä ja alkuperäisessä kunnossa. Jotkin tuotteet kuten printit ja ruokailualustat saattavat olla pakattuina valmistajan puolesta muoveihin tai laatikoihin joissa on sinetti, joten nämä tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksissa ehjinä ja sinetti paikallaan. Jos nämä tuotteet ovat avattuja tai sinetti irrotettu/rikottu, normaali palautusoikeus raukeaa. Palautetut tuotteet hyvitämme rahana, tuotevaihtona tai halutessasi lahjakorttina heti tuotteen saatuamme ja tarkistettuamme.

Esimerkki: Olet tilannut tuotteita yli 100€:lla jolloin tuotteesi toimitetaan ilman toimituskuluja, koska toimituskuluttomuuden raja on täyttynyt. Palautat kuitenkin tuotteita ja tilauksen arvo jää alle 100€, tällöin perimme sinulta sekä toimituskulun 4€ että palautuskulun 8€. (Nämä vähennetään palautettavasta summasta)

Esimerkki: Olet tilannut tuotteita 50€:lla ja päätät palauttaa osan tai koko tilauksen, peritään sinulta vain palautuskulu 8€ koska olet jo tilausvaiheessa itse maksanut toimitusmaksun. (Tämä vähennetään palautettavasta summasta)

Esimerkki: Olet tilannut drop-päivän kampanjasta tuotteita yli 100€:lla jolloin toimituksen yhteydessä saat lahjakortin. Päätät kuitenkin palauttaa tuotteita siten että tilauksen arvo jää alle 100€. Tällöin perimme 4€ toimitusmaksun, 8€ palautusmaksun sekä lahjakortti raukeaa koska sen ehdot eivät enää täyty. Jos olet jo ehtinyt käyttää lahjakortin, perimme sen arvon jälkikäteen.

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole riittävä tapa ilmoittaa palautuksesta.

Toimitusaika
Tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 1-4 arkipäivää. Myyjä ei ole velvollinen maksamaan korvausta, hyvittämään toimituskuluja tai alentamaan tuotteen hintaa mahdollisen toimitusajan pidentymisen takia.

Ylivoimainen este
Emme vastaa ylivoimaisen esteen (Force Majeure) aiheuttamista viivästyksistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Maksaminen
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi verkkokauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.